Naam: Eukeberg
Kleur/Lengte: Rood 7 Km.
Startpunt: ?

De route wordt aangegeven door middel van witte betonnen paaltjes met daarop in het rood een pijl en een nummer. (38 in totaal)  Bij het beginpunt ligt een grote parkeerplaats. De route staat dan ook goed aangegeven. de paden zijn prima te bewandelen. Het ruikt hier echt naar bos. Veel mensen laten hier hun hond uit, zowel aangelijnd als niet, natuurlijk.

U krijgt tijdens de wandeling één mooi uitzicht voorgeschoteld en deze kijkt uit over het water, naar een tweetal hoge gebouwen midden in het water. 

Daarbij loopt u over het fietspad. Later gaat u een verhoging op en kunt u nogmaals over hetzelfde water uitkijken. De wandeling voert u verder langs akkers, waar ongetwijfeld straks weer de aardappels o.i.d. zullen staan. Het enige minpunt aan deze wandeling is, dat het niet echt een boswandeling is, maar meer een natuurwandeling. Vlak voor het einde van de wandeling treft u een bar/café waar u in ieder geval even naar het zeer kleine toilet kunt en natuurlijk een drankje kunt drinken op het terras.