De laatste keer dat ik in het Waterloopbos was, was in mei van dit jaar. De natuur begon zich te ontwikkelen, door de koude van de lente duurde het wat langer. Maar deze week was ik wederom boswachter en wat is de natuur gegroeid in die paar weken. Vennetjes waar nog niets stond aan begroeiing in mei, staan nu vol met riet, kikkers kwaken luid en muggen vliegen in groten getale rond. Kikkertjes springen over en op het pad en libellen en waterjuffen vliegen veelvuldig in de rondte. Vlinders fladderen rond. Wat boffen we met het weer deze zomer. Oké, af en toe regent het wel, maar zodra de zon weer gaat schijnen is het schitterend mooi. Laten we hopen dat het weer nog even zo blijft.

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *