Al een paar dagen wordt er gewaarschuwd voor heel koud winterweer. De temperatuur is nog te hoog, met als gevolg dat het flink regent. Ik wandel zoals u weet graag in Flevoland, maar daar worden de bospaden altijd heel erg drassig, dus ik sla dit weekend even over. Maar even afwachten of het inderdaad gaat sneeuwen a.s. zondag de 7de februari.

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *