op 24 januari 2021 de Stienteroute gewandeld. Ik stond geparkeerd op het grote parkeerterrein en het leek op de plattegrond net of de route daar ook startte, maar deze start bij het restaurant. Vanaf de parkeerplaats kunt u via een binnendoor pad zo naar het startpunt van de wandeling toe lopen. Al slingerend wandelt u door een schitterend bosgebied, waar u een aantal keren het fietspad kruist en zelfs een hert tegen kunt komen. De wandeling loopt langs de Zwolse Vaart, aan de overkant ziet u het Waterloopbos liggen.

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *