Op 24 januari 2021 in het Voorsterbos de Speelweide route van 3.5 km . gewandeld. Het was rond de 3 graden en de zon scheen. Deze wandeling heb ik een aantal jaren geleden al eens eerder gewandeld en ik vroeg me af of er nog wat aan de route aanduiding gedaan was, maar dat viel een klein beetje tegen. De belangrijkste regel is nog altijd, waar geen aanduiding is gewoon recht doorlopen. Dat geldt voor deze route ook, echter, waar u op een splitsing afloopt bij een meer, staat de aanduiding naar rechts uit het zicht. D.w.z. het hoge gras staat voor het paaltje, maar dat staat het al heel lang. Honden mogen hier los lopen. De route is prima te wandelen, hier en daar een beetje drassig, leuke slingerpaden, bruggetjes over water en af en toe hoort u een specht. Ook hier wordt druk gekapt in het bos, wat ik heel jammer vindt, want het wordt daarmee een zooitje in het bos.

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *