Vandaag 24 januari 2021 in het Roggebotzand de Ontario route van 2.2 km gewandeld met mijn dochter. Ze wilde graag een keer mee, nou dat heeft ze geweten :-). De wandeling start direct bij de parkeerplaats en gaat via verharde en graspaden het bos in. Door de vele regen van de afgelopen tijd is het wel flink drassig in het bos. Hoge gesloten (wandel) schoenen helpen daar enorm bij. De route staat goed aangegeven en loopt verder over zand, gras/mos en kiezelpaden. Eigenlijk wel een leuke route, afwisselend, maar een beetje kort. Honden lopen er los, geen idee of het mag,

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *