Vandaag 16 januari 2021 heb ik de Cultuurhistorische wandelroute van 5 km. gelopen in het Reve-Abbertbos. Het was rondom het vriespunt, maar het sneeuwde nog niet. Ik had grote verwachtingen van deze route, vanwege de naam van de route. Bij zo’n naam verwacht ik dat ik wat te zien krijg onderweg of dat er informatie langs de route staat waarop ik kan zien, waarom dit een historische route is. Maar helaas, niets van dat alles. Wellicht had ik een foldertje mee moeten nemen uit het display aan het begin van de route, maar daar vond ik ook niet veel informatie over de route op staan. De route is redelijk te wandelen, d.w.z. de paaltjes staan er, maar je moet af en toe wel even zoeken. Het kappen van hout in het bos helpt ook niet echt mee. De wandelpaden worden er niet beter op. Een paar weken gelden heb ik de blauwe Stobbenroute gelopen, die was veel leuker en afwisselender.
Tijdens het terugrijden naar huis begon het te sneeuwen.

Cultuurhistorische wandelroute rood 5 km Reve-Abbertbos
Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *