Vindplaats van een scheepswrak dat strandde op een zandbank in het Roggebotzand te Dronten.

Tijdens het wandelen van de Bronnen voor nieuwe natuurroute of de Genenbankroute in het Roggebotzand te Dronten kunt u de vindplaats van een scheepswrak bezichtigen. Het schip zal ongetwijfeld nog onder de dikke laag aarde liggen, dikke palen laten zien hoe groot het schip in werkelijkheid geweest is. Bij de vindplaats staat een informatie bord en een paal met daarop een fel oranje bord in de vorm van een schip. Zo wordt in ieder geval in Flevoland de vindplaats van een schip aangeduid.

Scheepswrak van een fluitschip dat op een zandbank strandde.
Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *