Startpunt Libelleroute

Vandaag, 10 januari 2021, de Libelleroute gewandeld. Deze route begint bij het Pannenkoekenrestaurant aan Roggebotweg te Dronten aan de rechterkant van de weg als u uit de richting van Dronten of Kampen komt. De beginplek is te herkennen aan een bord waarop zowel de Bronnen voor nieuwe natuurroute als de Libelleroute staat aangegeven.

Libelleroute blauw 2.4 km. gewandeld op 10 januari 2021.

De wandeling loopt erg prettig over hard zand en gras en zelfs nu in de winter zijn de paden goed te bewandelen. De route wordt gekruist door de mountainbike route en de kabouterroute. De paaltjes staan duidelijk opgesteld en de route is goed te volgen. Het eerste deel van de wandeling loopt u door het bos en op een gegeven moment langs het water. Daarna steekt u het water over en gaat u links af langs het water weer terug. De wandeling eindigt waar u hem bent begonnen, bij het restaurant.

Tijdens de lockdown (Corona) kunt u bij het restaurant eten/drinken kopen en het buiten nuttigen. Gooit u a.u.b. uw koffiebekertjes niet in het bos, maar gooi ze in een prullenbak.

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *