Kuinderbos plattegrond

Ik heb op 3 januari 2021 in de buurt van Kuinre in het Kuinderbos drie wandelingen gelopen waarvan u hieronder de samenvattingen kunt bekijken: Burchtroute 3.1 km, Kuinderburchtroute 5.1 km en de Natte neuzen route van 2 km.

Burchtroute blauw 3.1 km. gewandeld op 3 januari 2021.
Kuinderburchtroute blauw/geel 5.1 km. gewandeld op 3 januari 2021.
Natte neuzen pad geel 2 km. gewandeld op 3 januari 2021.
Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *