Harderbos uitzicht over het water

Eind december, de 28ste heb ik toch op de valreep nog een wandeling gemaakt in het Harderbos. De Beverroute van 8.5 km. Deze wandeling was helaas geen pretje, omdat het in de week ervoor heel erg geregend had. De paden waren hierdoor heel erg drassig geworden, wat me heel veel tijd gekost heeft en een gigantisch smerige broek. Onderweg kwam ik nog een kudde Schotse Hooglanders tegen en ook die zorgden voor vertraging en uiteindelijk heb ik het laatste deel van de wandeling om het bos gelopen in plaats van erin.

Beverroute rood 8.5 km gewandeld op 28 december 2020.

Kijk voor overige informatie op Natuurmonumenten

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *