Gisteren op 19 december onder het genot van een heerlijk zonnetje twee wandelingen gelopen in het Waterloopbos, te weten de Wendelbosroute van 5.5 km. en de Havenroute van 3 km. De Wendelbosroute had ik een paar maanden geleden al gelopen, maar toen was ik met mijn dochter op paddenstoelen jacht en niet zo zeer aan het wandelen. De Havenroute had ik al heel lang niet meer gelopen, maar was toch de moeite waard.

Wendelbosroute blauw 5.5 km. gewandeld op 19 december 2020.
Havenroute 3 km. gewandeld op 19 december 2020.
Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *