Vandaag 13 december 2020 de Stobbenroute gewandeld in het Reve Abbertbos. De wandeling is 4.1 km. lang en loopt door een gevarieerd bos gebied met daarin een paar uitzichten over water. Tijdens de wandeling loopt u over een paar metalen bruggetjes en veelal, zeker gezien dit jaargetijde, glibberige paden. Maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn een tweetal momenten in de wandeling waar ik mijn twijfel had over de te volgen route, maar als u gewoon uw gezonde verstand gebruikt komt het altijd goed. Als u langs het water loopt is er links een paaltje met een pijl omhoog. Hier slaat u linksaf het pad in. En bij een ander paaltje langs een sloot staat dat u terug moet lopen, hier gaat u rechtsaf.

Stobbenroute 4.1 km. gewandeld op 13 december 2020.
Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *