Vandaag 6 december 2020 in het Swifterbos gewandeld met mijn GoPro. Ik heb hem gekocht om de wandelingen die op deze website staan in beeld te brengen, waarbij ik laat zien hoe de paden eruit zien, wat u tegen kunt komen in het bos en eventuele vergezichten of bijzondere taferelen.

IVN wandeling geel 2.4 km. gewandeld op 6 december 2020.
Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *