Het is al weer een aantal jaren geleden dat Natuurmonumenten het beheer kreeg over het Waterloopbos. In de tussentijd is het bos flink verandert en is de parkeerplaats gelukkig een heel stuk groter geworden. Het bos is zeer populair gezien het aantal bezoekers. Het is dan ook een schitterend bos. Weet u hoe het ooit begonnen is? Ik heb in augustus 2004 meegedaan aan een excursie, waar een oud medewerker het e.e.a. vertelde.

Over beheerder

Boswandelaar sinds lange tijd. Een aantal jaren niet gewandeld tot halverwege 2020. In 2020 kreeg iedereen op de wereld te maken met corona, een virus waardoor we genoodzaakt waren thuis te blijven. Echter, je mocht wel naar buiten voor een wandeling. Ik ben weer gaan wandelen in het bos en maak ik via mijn GoPro van iedere wandeling een beeldverslag dat ik op YouTube zet. De video is te bekijken via de nieuwsberichten.

Soortgelijk bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *